Any rera any el campionat interescolar, que organiza l'escola d'escacs EscaciMat, millora la participació i nivell de jocs dels jugadors.

Com els darrers anys el torneig s'ha jugat a l'escola Sagrada Familia, que sempre ens acull amb els braços oberts.

Hem repartit un total de 18 trofeigs, i diverses medalles. Hem tornat a repetir la classificació per equips, que ha guanyat la Sagrada Família en una lluita frec a frec amb l'escola Grèvol.

La competició individual ha estat molt renyida, del segon lloc endavant!. El nostre "Messi" particular, el Marcel Claramunt (escola Sagrada Família) ha assolit una puntuació perfecte, demostrant una gran seguretat en el seu joc (i només té 9 anys!)

L'ambient ha estat festiu i cordial, com cada any els nens s'ho passen d'allò més bé: competeixen, fan nous amics, tot això guardant silenci a les partides (aquesta és la part que més sorprèn als pares que venen per primera vegada!)

Hem fet una pausa de 20 minuts, on els pares i nens han gaudit d´un aperitiu.

Per últim al lliurament de premis hem volgut també reconeixer el treball del Xavier Navarro, el coordinador d'escacs de l'escola Sagrada Família, amb el que portem anys establint una molt fructifera col·laboració.

17 escoles diferents, han participat, i per edats han jugat 1 nen de 6 anys, 9 de 7 anys, 13 de 8 anys, 19 de 9 anys, 5 de 10 anys, 4 de 11 anys i 2 de 12 anys.
Tot i el treball que porta organitzar un campionat d'aquestes característiques a l'escola EscaciMat disfrutem veient que cada vegada participen més nens, petits i grans (alguns dels quals porten tota la primària amb nosaltres), ens hi veiem l'any vinent!
Llegir més...